Centar za Prirodna Medicina 

Click here to edit subtitle

Повелете контактирајте не

Доколку сте заинтересирани за нашите услуги можете да стапите во контакт со нас преку наведените контакт информации или со пополнување на формуларот подолу и ние ќе Ви одговориме во најскор можен рок.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Контакт Информации


Центар за природа медицина

Телефон: 3 299 939

Моб. Тел: 070 206-449

Email: [email protected]


Адреса:

Ул. Алберт Ајнштајн 8-1/1

1000 Скопје

Република Македонија


Работно време:

Понеделник - Петок  09 -20 часот


Работиме исклучиво со закажување


Albert Ajnstajn 8-1/1 Skopje, Macedonija